Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосова олія, одна з небагатьох, яка підходить для смаження. У неї досить висока температура димлення, тому вона не виділяє канцерогени при готуванні. Кокосову олію додають до десертів, випічки. Нею можна замінити вершкове масло.
Корисні властивості кокосової олії
Наша олія нерафінована, отримується методом холодного пресування, завдяки чому в ній зберігаються всі корисні властивості. Аромат кокосової олії насичений з ніжним смаком. Кокосова олія містить вітаміни C, E, A, K, B, фітостерол, цинк, магній, залізо, кальцій, насичені жирні кислоти. Через свої омолоджуючі властивості широко застосовується в косметології. Її додають у креми та маски, змащують шкіру та волосся.
При зберіганні у холодильнику стає твердою, а при кімнатній температурі повертається до рідкого стану.