Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хоча мигдаль і називають горіхом, та насправді він кісточка плоду невисокого дерева роду сливових — Amygdalus. Це дуже смачна кісточка і саме в сирому вигляді — ароматна, соковита, солодка, пахне прянощами та карамеллю. Мигдаль не потребує активації — його не обов’язково підсмажувати, як більшість горішків, він добре смакує і так.
В інтернет-магазині Rucola ви можете купити якісний мигдаль. Фасуємо під ваше замовлення в зручне пакування.
Корисні властивості мигдалю
- У мигдалі майже стільки ж білку, скільки у пісній яловичині — близько 30%. Він поліпшує діяльність мозку і з успіхом використовується в системі раціонального харчування, коли треба скоротити споживання білків тваринного походження.
- Мигдаль багатий на фолієву кислоту, вітаміни групи В, залізо, кальцій і магній, саме тому є традиційною складовою раціону вагітних жінок — сприймається і засвоюється мигдаль набагато краще полівітамінів, які продаються в аптеці.
- Сучасні представники традиційної медицини і натуропати рекомендують постійно вживати мигдаль людям з проблемами крові, він покращує показники, підвищує рівень гемоглобіну, збалансовує кількість ліпідів.
Як вживати мигдаль
На відміну від гіркого мигдалю, з яким потрібно бути обережним через значний вміст амигдаліну — речовини, що у шлунку перетворюється на синильну кислоту, солодкий мигдаль можна сміливо їсти без обробки у значній кількості. Тільки перед приготуванням мигдального молока, десерту чи вегетаріанського сиру його на декілька годин замочують у воді, а потім трохи підсмажують у духовці.